CENGİZ KAÇAN YENİ SINGLE ÇALIŞMASI İLE BU DEFA FIKIR FIKIR

CENGİZ KAÇAN YENİ SINGLE ÇALIŞMASI İLE BU DEFA FIKIR FIKIR

Cengiz Kaçan;
9 Şubat 1983 doğumlu Cengiz Kaçan, Kayserili anne babanın Ankara'da doğmuş iki çocuğundan ilki. Tüm eğitimini Başkent’te tamamlamış, 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.
Cengiz Kaçan küçük yaşlarda amatör olarak Ankara’da başlayan yolculuğunu güçlü sesi ve etkili sahne performanslarıyla kısa sürede farklı şehirlere hatta ülkelere taşıdı. Cengiz Kaçan, yılların vermiş olduğu sahne tecrübesi ve oluşturduğu kitle sayesinde kendine etkinliklerin aranan sanatçıları arasında yer alıyor. Sanatçının ilk single çalışması Kışa Döndü Mevsimler Ekim 2018’de tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
CENGİZ KAÇAN YENİ SINGLE ÇALIŞMASI İLE BU DEFA FIKIR FIKIR
Yeni single çalışmasını beğenilere sunan Cengiz Kaçan, bu defa hareketli, yerinde duramayan bir şarkı ile karşımızda. Aşık Olsam isimli yeni single çalışmasının sözü- müziği ve aranjesi Yüksel Cankurtaran tarafından yapıldı. Şarkının klip yönetmenliğini Oğuzhan Güzel, yapımcılığını ise Yavuz Burç Plakçılık üstlendi. Hareketli şarkının klip çalışması da en az şarkı kadar eğlenceli, dinamik ve izlemesi keyifli. Radyolarında çalmaktan bıkmayacağını düşündüğümüz Aşık Olsam, tüm dijital platformlarda ve Muzik Play Youtube Kanalı’nda.


 

Paylaş